Deutsch English  
 
K11

K11

Vår flotta av demobilar

Vi har 10 demonstrationsfordon eller 1 demonstrations lastbilar, som ingår i vår flotta.

Vår flotta:

1 x Ford Transit 350 EL 3,5 t
1 x Ford Transit 350 EL 3,5 t servicemobile
3 x Iveco Daily 6,5 t
3 x Iveco Daily 7 t
2 x Iveco Eurocargo 12 t
1 x Iveco Eurocargo 8,6 t

Vi är stolta over att kunna presentera tre 12,5 t demonstrationsfordon med 10 fullt utrustade verktygsvagnar, på mer än 54 m2. Vi kan visa ett komplett program av specialverktyg för bilverkstaden. Dessa fordon är mycket uppskattade och stöder vårt ”Show of tools” på hjul. Detta är unikt i Europa.

Vi har valt ut tio välutbildade tekniker för att tillsammans med våra utmärkta samarbetspartner, besöka reparationsverkstäder för fordon och industrikunder. På detta sätt kan vi inte bara förklara specialapplikationer och fördelar för våra kunder, men vi kan också samtidigt genomföra teknisk utbildning på olika verktyg.
I vår mobila informationsflotta kan vi visa ett urval av alla våra produktlinjer med en huvudfokusering på fordonssektorn, då dessa produkter ofta kräver ett visst mått av förklaring och demonstration och framför allt: användarna kan testa produkterna själva.

Om Du är intresserad av en produktdemonstation, kontakta oss! Våra lokala representanter hälsar Dig mer än välkommen och kommer att hjälpa Dig! Det är kanske onödigt att nämna att denna service och denna möjlighet är kostnadsfri!

Boka ett möte med vår lokala representant och upptäck verktygens värld och bli övertygad av alla fördelarna bakom denna möjligheten.

"Säljs bara i specialaffärer."