Deutsch English  
 
K11

K11

20 Years KS Tools: The anniversary brochure!

  PDF  

HISTORIE

1992

KS Tools grundades av Peter Kühne och Stephan Schott
i Offenbach som ett företag för kvalitetsverktyg

1994

KS Tools flyttar till nya lokaler i Obertshausen med 4 medarbetare.

1998

Lokalerna utvidgas till plats för 38 medarbetare.

2002

Nytt kontor och centrallager med 42 medarbetare i Heusenstamm.

2006

Fortsatt tillväxt av verksamheten, KS Tools utvidgas till 100 medarbetare, med lagerutrymme på 5 000 m2 och kontorsyta på 1800 m2. KS Tools Scandinavia bildas.

2009

Utbyggnad av lagerlokaler med 4000 m2.
Byggnation av ett nytt utbildningscenter och utvidgning av kontorslokaler.

2012

About 190 employees at its headquarters in Heusenstamm shipped to more
than 90 different countries.
KS Tools Werkzeuge – Machinen GmbH är en ledande internationell leverantör av verktyg och verkstadsutrustning. Företaget, grundat 1992, med huvudkontor i Heusenstamm och 9 underavdelningar, spridda över hela världen, sysselsätter för närvarande mer än 320 medarbetare. KS Tools kännetecknas av produkter av hög kvalitet, kontinuerliga förbättringar, attraktiva prisnivåer, liksom en hög flexibilitet.
Genom nätverkssamarbete mellan våra höglager i Tyskland och Frankrike, kan vi garantera en hög kvalitet på service och leverans. Genom ett certifierat ledningssysten, enligt DIN ISO 9001, understryker KS Tools vikten av att kontinuerligt förbättra sin service.

Utbudet på ca. 30 artiklar i starten 1992 ökade till milleniumskiftet till ca. 5. Idag har vi över 23 000 artiklar av olika slag i vårt ständigt växande sortiment – allt från hammare och stämjärn, ett stort antal nycklar av olika slag och hylsnyckelsatser upp till specialverktyg för bilar, verktyg för VVS och industri. Utöver handverktyg finns även verkstadsutrustning, lagersystem och utrustning för felsökning, diagnosticering och reparation. Alla produkter i sortimentet är utvalda för att täcka alla Dina tänkbara behov.

KS Tools har traditionellt varit mån om att underhålla sina nära kundkontakter och detta gör att kunderna kan få ta del av beslutsprocessen. Inom kort kommer de att få personligt skapade verktygsset eller till och med en kundanpassad utrustning. Som en belöning för dessa bemödanden, rapporterar KS Tools nu kontinuerligt tvåsiffriga tillväxttal och har nu nio kontor spridda över hela världen och levererar till över 60 länder. Företagets lokaler har byggts ut flera gånger och mer än 320 medarbetare finns nu bara i Tyskland.
"Säljs bara i specialaffärer."